TOKO REDJEKI LOOSDUINEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 647 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Toko Redjeki Loosduinen. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 20:30 Het eten was koud
16 mei 2024 om 7:59 Altijd lekker!
14 mei 2024 om 21:04 Alles was heerlijk
11 mei 2024 om 20:39 Had gekozen voor 18:00 bezorgen heb om 15:30 besteld. Kreeg me eten pas om 19:30
11 mei 2024 om 19:34 15:53 besteld en gekozen voor bezorging om 17:15 uur. Toen ik rond 17:45 belde waar het bleef, kreeg ik doodleuk te horen dat het erg druk was, maar het kwam eraan. Helaas werd het pas om 18:58 bezorgd. Laatste keer dat ik hier besteld heb!
6 mei 2024 om 5:51 Het duurde meer dan anderhalf uur voordat de maaltijden arriveerden. Toen bleek het eten ook nog eens niet erg lekker. Flauwe en smakeloze groenten met droge pindasaus. Er zijn veel betere toko's dan dit in Den Haag. De eerste meteen de laatste keer.
5 mei 2024 om 7:36 The food was great!!!
21 apr 2024 om 7:29 Bezorgtijd klopte met wat er door thuisbezorgd was aangegeven. Ik kreeg alleen geen melding van de bezorger. Ik vond het eten niet lekker, en zeker niet voor de prijs die ik heb betaald. Ik zal niet nog een keer bestellen!
18 apr 2024 om 21:51 Eten is heerlijk, maar de bezorging is beneden peil. Duurde meer dan anderhalf uur op donderdagavond en alle sausjes waren uitgelopen in de plastic bezorgzak. We zouden wel opnieuw bestellen omdat het eten zelf echt lekker smaakt
17 apr 2024 om 19:34 Was weer heerlijk
15 apr 2024 om 10:16 Lekker eten en veel!
7 apr 2024 om 10:56 De producten zijn prima van smaak. Alleen alles wordt in een grote bak gedaan. Wat het geheel klef maakt. Nu is het een niet te onderscheiden nasi maaltijd. Overigens is de kwaliteit van het eten goed.